woensdag 20 augustus 2008

Oeps

Roel is dus gisteren voor het eerst naar school gegaan. Ik moet zeggen dat hij redelijk enthousiast is.
Alleen heb ik gisteren een blunder eerste klas gemaakt: normaal gaat Roel met de fiets naar school, maar omdat het de eerste dag na de vakantie was, vroeg hij of ik hem weg wilde brengen. Natuurlijk wilde ik dat (met mijn ochtendhumeur, ahum). Om 14.15 zei Bram nog dat Roel zo lang weg bleef. Ik zei: "Nee, die is pas om 14.45 uit." Om 15.30 zat ik heerlijk naar de Olympische Spelen te kijken toen ik mij opeens realiseerde dat ik Roel nog ook op moest halen. Ik was helemaal in paniek!!! Bij school geen Roel, mijn ouders waren nog niet terug van vakantie, dus daar was hij ook niet. Wat nu? Ik ben in volle vaart naar mijn schoonouders gereden: daar was hij wel geweest, maar mijn schoonmoeder was ook nog maar net thuis, dus zij had hem ook niet gezien. Ik ben weer als een dolle naar het Theunissen-paadje gereden: geen Roel. Al zwetend weer terug naar huis. Aan het begin van de straat ging de telefoon: Bram. Roel was thuis, gelukkig!!!! Hij was eigenlijk heel kalm. Ik had nl. verwacht dat hij woest zou zijn. Het enige wat hij zei was: "Het was toch wel ver lopen." Het arme kind heeft zowat 4 of 5 km in de benen zitten. Ik schaamde me dood. Wie vergeet zijn kind nou? Ik dus. Vandaag is hij maar met de fiets gegaan....
Vanmiddag zijn mijn ouders weer teruggekomen uit Frankrijk. Ze zijn daar 6 weken geweest. Voor hen heerlijk, maar ik ben blij dat ze weer heelhuids thuis zijn. (Hoeft Roel ook niet meer zo ver te lopen...)
Gisteravond heb ik met Lilian kerstkaarten zitten maken. Ik heb ze bij haar laten liggen, omdat ze nog nat waren. Als ik ze hier heb, zal ik even foto's maken.

2 opmerkingen:

Fia zei

Ohhh Jaqueline toch, ik dacht ga effe op je blog kijken lees ik dit!!!!!
Dat arme joch, ohhh wat zal jij je schuldig hebben gevonden, gelukkig is het allemaal goed gekomen!!!

Moest eigenlijk ook wel een beetje lachen hoor!!
Enne.....een schrale troost dit overkomt je nooit meer meid!!!

groetjes, Fia

Hanneke zei

(proest) sorry hoor, die moest er even uit:) Lekkere droge reaktie van Roel, Joost zou (denk ik) helemaal over de rooie zijn... Fijn dat je ouders weer terug zijn, ze hebben het weer gered!