donderdag 7 augustus 2008

Rustig dagje


Vandaag heb ik een heerlijk rustige dag gehad: Bram en Roel zijn met de TBA gaan zwemmen in het Sportiom in Den Bosch. Na vanochtend wat dingetjes afgwerkt te hebben, ben ik in de tuin gaan zitten om een bord af te maken. Dit bord heb ik tijdens een cursus in Maaseik gemaakt. Nou, ik had het begin gemaakt. Het probleem was dat onze juf zei dat we alles 2x moesten glazuren, terwijl dat 3x moest zijn. Op zich geen probleem, maar wel als alles afgeplakt was. Alle lijntjes moesten dus nu met de hand mooi recht gemaakt worden. Ik had dit klusje al heel lang liggen, dus heb ik vandaag de koe maar eens bij de horens gepakt en ben eraan begonnen. Het viel eigenlijk reuze mee, vooral als je dan zo lekker buiten zit, onder ons mooie groene afdak van druivenranken. Morgen nog even 1x over het randje en het bord kan de oven in.

Halverwege bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om een foto te maken en die hier te plaatsen, dus dat heb ik maar even gedaan. Morgen maak ik er één van het resultaat voor het bakken en daarna nog één van het eindresultaat.

2 opmerkingen:

Anneke Wijers zei

Wat mooi!
Wordt het nog donkerder?

Jacqueline zei

Ja. Ik moet de achtergrond nog zwart maken. Als het bord in de oven is geweest, zijn de kleuren veel levendiger. Ik zal de foto's plaatsen als ik zover ben.
Groetjes,
Jacqueline