woensdag 30 juni 2010

Mijn eerste vintage LO

Op het scrappassion-blog (www.ria-scrappassionchallengeblog.blogspot.com) loopt een vintage-challenge. Ik volg dit blog altijd, maar heb nog nooit meegedaan, omdat ik dat niet durfde. Omdat er deze maand zo'n leuke uitdaging was, heb ik mezelf een schop onder mijn achterste gegeven (figuurlijk dan, je komt er zo moeilijk bij :)) en ben gaan zoeken naar een geschikte foto èn het geschikte papier. Het papier is van Webster's Pages, ooit gekregen in een scrapkit, maar nog nooit iets mee gedaan. De bloementak en transparant zaten in de goodiebag van de Scrapheap. De rest van de spulletjes heb ik gevonden in mijn kleine (nou ja) scrapverzameling.
Ik vond het zo leuk om te doen, maar vond het nog steeds spannend om in te sturen.
De foto is gemaakt op een familiedag van de familie Vugts. Mijn vader, zijn broers (op twee na) en zusters gingen opeens spontaan bij elkaar zitten en begonnen te zingen. Dat zingen is een familietraditie: altijd begint tante Marijke met hetzelfde lied, pakt ome Joop zijn gitaar en zijn ze vertrokken. De familiedagen zijn altijd heel gezellig en moeten we zeker in ere houden. Ja, ik ben een beetje familieziek :).
Er volgt nog een andere pagina, zodat er een spread ontstaat. Ik hoef alleen de journaling nog te maken...wordt vervolgd

5 opmerkingen:

Ans Brunsman-Hagens zei

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat is ie gaaf!!!!!! Dit blijft niet bij de eerste vintage Jacq!! Supergaaf!!

basisschool de optimist zei

Ik vind 'm errug mooi!
Lekker veel kleur, leuk papier!

blogvanco zei

Oooooooooooooooooh .... dit moet je vaker doen Sjak :-) Heel erg mooi !!
Wat een gave kleuren ook !

Unknown zei

hij is echt goed gelukt Jacqueline! alleen is onze link niet goed :( tis ria-scrappassionchallengeblog.blogspot.com :D

Marjolijn van Elsberg zei

Heel mooi Jac. ik vind het een prachtig geheel geworden.

groetjes Marjolijn.