zondag 14 juni 2009

Het nieuwe wasgamma van MylèneHet hele wasgamma van Mylène is veranderd. Veel produkten zijn verbeterd, maar ze hebben allemaal ook een nieuw jasje gekregen.
Ik was nu alweer een tijdje met de nieuwe Super Aktif en ik moet zeggen dat mijn witte was nog nooit zo wit geweest is. De Mylli's zijn nog krachtiger geworden en de geur van de nieuwe wasverzachter (Mylan Magic) is echt betoverend lekker.
In juli en augustus hebben we ook nog eens hele aantrekkelijk akties: een navulzak Super Aktif, samen met de Mylli white en de Mylan Magic (een wasverzachter met een betoverende geur), daarbij krijg je een gratis strijkdoek en/of Mylli Color met de Mylli Black en een gratis waspasta.
Juli en augustus zijn sowieso heel aantrekkelijke maanden om een party te boeken: alle aanwezige klanten krijgen een kleine attentie, de gastvrouw mag kiezen uit cadeaus: een douchegel met een puff, een chocoladefondue of een set van een schort, theedoek en overwant in dezelfde kleuren als het tafelkleed van de Summer-collectie. Daarnaast geldt natuurlijk altijd nog dat de gastvrouw een produkt uit mag zoeken, naar gelang de verkoop van die avond. Dus mensen, trommel wat vriendinnen bij elkaar en bel me om een afspraak te maken. Super gezellig!

Geen opmerkingen: