maandag 4 augustus 2008

Nog meer kaartenZondag hebben we eigenlijk niets bijzonders gedaan, behalve uitbuiken van het etentje zaterdagavond en een beetje poetsen (moet soms ook gebeuren). 's Avonds kwam de familie Janssen om (verlaat) onze verjaardagen te vieren. We wilden lekker buiten zitten, maar dat plan viel (letterlijk) in het water. Wat heeft het weer eens gegoten. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt en gingen eigenlijk veel te laat naar bed. Maar ach, het is vakantie. Het enige probleem was dat Roel vandaag naar Bobbejaanland zou gaan. Gelukkig had hij 's middags nog even liggen slapen.
Vanochtend heb ik Roel dus naar de TBA gebracht voor zijn tripje naar Bobbejaan. Het is vandaag echt prachtig pretpark-weer. Ik hoop maar dat hij het leuk vindt.
Bram en ik zijn naar Eindhoven geweest om te gaan shoppen voor nieuwe kleren. Die jongen groeit zo hard, hij is al groter dan ik (slik). Hij had zich er enorm op verheugd (maar niet heus). Ik heb hem omgekocht met een lunch bij La Place. Bij de V&D heb ik hem vervolgens in allerlei broeken en t-shirts laten wringen. De buit: 3 broeken, 4 t-shirts en een DVD.

In Valkenswaard aangekomen, zijn we nog even naar de Valkenstaete gereden om wat foto's af te laten drukken. Daar kreeg is een flinke teleurstelling te verwerken: mijn fototoestel stond niet goed ingesteld en daarom zijn al onze vakantiefoto's van mindere kwaliteit. Ik ben benieuwd hoe de afdrukken er uit zien.

Ik heb thuis meteen de gebruiksaanwijzing te voorschijn getoverd (altijd handig om even vantevoren te lezen!) en heb meteen allerlei instellingen veranderd. Natuurlijk heb ik ook maar meteen de proef op de som genomen en een paar foto's van mijn nieuwste kaarten gemaakt. Ze zijn in ieder geval een stuk duidelijker dan de vorigen.

De eerste kaarten zijn allemaal gemaakt met papier en embellishments uit de vorige scrapkit van Scrapfever. Omdat Lilian zulke mooie zwart/wit kaarten gemaakt had, heb ik me daar ook eens aan gewaagd.
Nou had ik gehoopt dat de foto's tussen de tekst zouden belanden. Ik moet nog uitvissen hoe dat moet....
5 opmerkingen:

margret zei

Je hebt de smaak zeker goed te pakken!
Leuke kaarten geworden.

Anneke Wijers zei

Wat een leuke kaarten.
Degenen die ze krijgen zullen er blij mee zijn!

Patricia zei

Heel erg leuke kaartjes!!

Fia zei

Wat een schattige kaartjes, de zwart-witte vind ik wel heel erg mooi !!!!
Maar ze zijn alle 3 erg mooi !!

groetjes,Fia

Hanneke zei

Zooo, super leuke kaarten zeg! Vooral die zwart/wit/rose vind ik helemaal TE leuk! Gave stempels heb je gebruikt, zijn dat de nieuwe? Daar lust ik wel een paar afdrukjes van;) Lachen dat je Bram hebt omgekocht, Anne-Lot koopt mij meestal om voor te gaan shoppen.