vrijdag 24 februari 2012

Carnaval

Deze carnaval was weer super gezellig! Ik heb wel even nodig gehad om weer bij te komen, maar het was het zeker waard!Natuurlijk moest ik weer met DE prins op de foto. Mijn gallerij begint aardig te groeien.

Als ik naar deze foto kijk, zie ik dat Roel toch ook wel op mij lijkt: hij kan precies zo kijken. Grappig. Deze foto is gemaakt in de Senaat op vrijdagavond. Later traden de Gebroeders Ko op. Die kunnen zo'n lekker feestje bouwen. Maar vantevoren was het ook al supergezellig!Tot onze grote verrassing werd Henrie zaterdagavond onderscheiden door de prins, toch wel een eer. En het levert altijd weer leuke foto's op.


Later op de avond zijn we met een klein groepje naar De Valk gegaan. Daar hebben we lekker gelachen, gezongen en natuurlijk gedanst en gezeverd met wildvreemde mensen. Voor mij is dat waar carnaval om draait.


Zondag hebben we met z'n allen de optocht gelopen. We zijn derde geworden en dat heb ik nog steeds niet verwerkt. :)

Met halfvasten gaan we met de wagen meedoen aan de lichtjesoptocht in Bladel.

Het was zondag wel minder weer, maar toen we eenmaal aan het lopen waren, viel het wel mee. Gelukkig was er nog redelijk wat publiek.
Maandagavond, na de kroegentocht, ben ik nog even doorgegaan met de meiden van de zwangerschapsclub. Geen paniek: ik ben niet zwanger, de kinderen worden in juni allemaal 18. Wij hebben er in ieder geval een leuk vriendinnengroepje aan overgehouden. Het leuke is dat de kinderen elkaar ook allemaal kennen van school.


Ik ben wel iets eerder naar huis gegaan, want mijn lichaam hield er ècht mee op.
Dinsdag zou ik niet meer gaan, maar het vlees is zwak. In de Paperazzi werd een Duits Schlagerfeest georganiseerd en dat was zó gezellig.

Natuurlijk hebben we ook deze carnaval afgesloten met een bezoek aan het wokrestaurant.

En toen begon het gewone leven weer....

1 opmerking:

blogvanco zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.