vrijdag 21 mei 2010

Eerste spread over de vakantie in ItaliëOnze vakantie in Italië vorig jaar was echt super! Een mooie combinatie van cultuur, zon en rust. De jongens hebben zich prima vermaakt in het zwembad (lees: de wildwaterbaan). Voor mij was het de bevestiging van iets wat ik al heel lang wist, maar een beetje kwijt was door een moeilijke periode: keramiek, schilderen en werken met kleur zijn ècht mijn dingen, daar wordt ik blij van.
Genoeg over mij. Deze spread heb ik met veel pijn en moeite gemaakt. Ik wil losser gaan scrappen, maar op de een of andere manier lukt me dat niet. Toen ik de eerste pagina af had (die waar Bram op staat) en aan de tweede moest gaan beginnen, kreeg ik een tip van Hanneke. Ik bewonder haar stijl enorm: zo lekker los, zo creatief. Ik denk dat ik nu weer een stapje verder ben. Ik moest de tweede pagina natuurlijk wel aanpassen aan de eerste, anders ziet het er zo raar uit ;). Ik hoop dat de volgende spread losser wordt. We zullen zien....
De foto's van de LO's zijn zo licht uitgevallen, omdat ik ze in het volle zonlicht gemaakt heb. Niet echt handig. Misschien dat ik de foto's nog ga vervangen, maar ik wilde gewoon weer iets publiceren. Een beetje ongeduldig dus (oeps)

5 opmerkingen:

Ageeth zei

Hij is leuk Jacqueline, en moeilijk is dat als je in een scrapdipje zit, of het eigenlijk anders wilt doen.
Liefs Ageeth

Anneke Wijers zei

Oooh, Toscane... Florence... de ponte vecchio.
Wat een vrolijke fleurige LO's.
Ik ben er gelijk weer helemaal in gedachten.

Fia zei

Ik vind hem vrolijk en fleurig ook de foto's zijn prachtig!!
Heb je mooi gedaan meid, ik bak niks van een spread.

Groetjes Fia

blogvanco zei

Mooi Jacqueline. Vrolijk papier heb je gebruikt! Ik vind het altijd zo knap een spread, ik doe dat echt nooit.
Ben trouwens wel benieuwd naar de tip van Hanneke ;)

Ans Brunsman-Hagens zei

Een prachtig geheel om zo te zien Jacq! Ik maak ook eigenlijk nooit spreads, vind het eigenlijk heel erg leuk!!