maandag 5 januari 2009

SneeuwVanochtend werden we verrast met een groot pak sneeuw. De wereld is prachtig wit.
Omdat Roel een kapotte band had, zou ik hem wel "even" naar school brengen. Om 8.10 uur zijn we weggereden en om 9.10 uur was op school. Normaal is dat een ritje van 7 minuten. Na een half uur stonden we nog vast op de Tienendreef, hemelsbreed zo'n 100 meter van ons huis, wat een ellende.
Ik ben even bij mijn ouders koffie gaan drinken en toen met Fenna gaan wandelen. Zij vond de sneeuw heerlijk. Ze rende als een gek rond, iedere keer haar neus in de sneeuw duwend. Ik kreeg een paar keer de opmerking dat het maar goed was dat ze vast zat, omdat ik haar anders kwijt zou raken... Het klopt wel, ze is nogal laag bij de grond, haha.
Ik heb gauw wat foto's gemaakt, want zo vaak krijg je de mogelijkheid niet. Het leverde prachtige plaatjes op.

4 opmerkingen:

Hanneke zei

Gaaf! Fenna heeft zich zeker ingegraven op de foto's, ik zie haar niet...
Sara is ook helemaal gek, ze raced "kopje onder" door de sneeuw... maffe beestjes die teckels: als het regent krijg je ze met geen stok naar buiten, maar sneeuwwww...

Dilly zei

Wat een mooie winterse foto's. Om helemaal jaloers op te zijn, die sneeuw. Bij ons ligt amper een halve cm. Leuk hè dat die honden zo gek op sneeuw zijn, die van mij kan er ook maar geen genoeg van krijgen.

Fia zei

Prachtige foto's, ben er een beetje jaloers op.
Hier ligt ongeveer 1 cm!!

Ans Brunsman-Hagens zei

Zoooo wat een prachtige foto's!!! Hierligt wel sneeuw maar dat is niet zoveel... Momenteel zijn de wegen hier als een ijsbaan (de binnenwegen dan)...