vrijdag 29 juli 2011

Fotoshoot van Hanneke


In juni hebben we met de familie Geurts een fotoshoot gemaakt. Mijn schoonouders zijn op 10 augustus 50 jaar getrouwd en wat geef je dan? Juist: mooie familiefoto's. Ik heb er een heel mooi digitaal album van gemaakt. Het is wel een hele klus om zo'n album te scrappen, vooral als er tijdsdruk op ligt. Ik heb met wel voorgenomen om dat eens op mijn gemak te doen als ik weer eens veel tijd heb (waarschijnlijk in het bejaardencircus, hoewel ik al zoveel klussen daarvoor gereserveerd heb dat ik wel 150 moet worden, haha).
Morgen gaan we met mijn schoonouders en mijn schoonzus met haar gezin naar de Beekse Bergen en daarna lekker eten in Valkenswaard. Op 13 augustus wordt het feest door de hele familie gevierd.

Het voordeel van zo'n shoot is dat ik eindelijk ook eens een fatsoenlijke foto van mezelf heb. Er is een hele mooie foto van Henrie en mij gemaakt, maar ik vind zelf dat je recht in mijn ziel kijkt, dus wil ik die niet hier neerzetten.Als je meer foto's van Hanneke wil zien, moet je eens op haar blog kijken: hannekedevreede.blogspot.com
3 opmerkingen:

Jola zei

Ik had ze al bij Han gezien, maar ze zijn geweldig leuk geworden !
En jij staat er ook super op!( haha bejaardencircus! )

* Daniƫlle * zei

Ik had ze ook al gezien. Leuke foto's hoor! Maarre... dat kan natuurlijk niet he? Zo aan het kussen terwijl de kinderen toekijken. Hahaha. ;-)
Succes met scrappen ervan.

Anoniem zei

Prachige foto heeft Hanneke gemaakt van jouw !
Ook de rest van de familie staat er goed op !
Hopelijk is het een gezellig feest geworden....