donderdag 5 augustus 2010

Ook een mijlpaal voor Roel


Niet alleen Bram heeft pas een periode afgesloten, ook Roel heeft dat gedaan: hij is van de basisschool af. Op 16 juli had hij zijn schoolverlatersavond. Het was een hele gezellige avond met stukjes cabaret en muziek. Ieder kind stond even in de schijnwerpers, zo ook onze Roel. Ik had nooit verwacht dat hij dat zou durven, maar hij heeft het gedaan en zelfs super goed! Hij had samen met twee vrienden een komisch stukje ingestudeerd over een man die aangehouden werd door de politie. Hij was de aangehouden man en moest iedere keer gevatte antwoorden geven. Hij heeft het hartstikke goed gedaan! Wat kan een moeder toch trots zijn op haar kinderen...
Aan het einde van de avond kregen alle kinderen van hun eigen juf hun eindrapport. Het was net een diploma-uitreiking, heel leuk gedaan. Roel had ook nog eens een super rapport; hij is enorm vooruit gegaan het laatste half jaar.
En nu op naar de volgende stap. Voor allebei is dat in Eindhoven. Roel gaat naar de Antoon Schellens, naar de VMBO-k/g/t en Bram gaat naar de school voor laboratoriumonderwijs (MBO). Ik vind het wel spannend allemaal en zal in september flink moeten wennen.

1 opmerking:

Jola zei

Oooh, weer een andere fase! Spannend allemaal of niet dan?Ik zou ook hartstikke trots zijn hoor! Joel moet nog één jaar, en dan gaat het ook gebeuren..