donderdag 31 juli 2008

Leuke, onverwachte ontmoetingen

Vandaag heb ik de Toeristenmarkt in Eersel gedraaid. Voor Mylène hebben we parties proberen te boeken. Ik heb zelfs vier aanwervingsgesprekken af kunnen spreken. Voor mij is deze markt dus zeer zeker geslaagd.
Maar niet alleen deze resultaten zorgden voor een zeer geslaagde dag; onder elkaar was het heel gezellig, we stonden perfect en het weer was geweldig, hoewel ik natuurlijk weer verbrand ben. Het allerleukste vond ik nog dat ik vandaag Rianne tegen kwam. Ik ken haar eigenlijk niet zo lang en dan ook nog via het Scrapforum, maar het klikt gewoon tussen ons: we hebben dezelfde humor. Binnen een paar minuten was het dus weer lachen. Vreemd eigenlijk dat je dat met iemand hebt die je eigenlijk nauwelijks kent. We hebben meteen afgesproken om elkaar over twee weken op de Scrap- en Kaartendagen in Den Bosch te ontmoeten. Ik verheug me er nu alweer op!!
Gisteravond heb ik heerlijk met Lilian zitten scrappen. We zijn allebei aan het kaarten maken geslagen (na eerst bijgekletst te hebben over de vakantie). Ik moet sommige nog afwerken, maar dan zal ik proberen een foto te plaatsen.
Lilian had nog een hele mooie verrassing voor mij: twee verjaardagscadeautjes. Ik heb hele mooie zilveren oorbellen en een zilveren armband gekregen. Ik werd er gewoon een beetje verlegen van.

1 opmerking:

Ans Brunsman-Hagens zei

Hoi bezig bijtje! Wat een druk leventje heb je toch, maar je geniet ervan en dat is het belangrijkste!

Dikke kus
Ans