dinsdag 31 mei 2011

Heel bijzonder



Eén van mijn vriendinnen is afgelopen woensdag afgestudeerd als psycholoog. Ze heeft er ontzettend hard voor gewerkt en de laatste 4 jaar heel veel aan de kant moeten zetten voor haar studie, maar het is haar gelukt! Ik ben echt heel trots op haar.

zaterdag 28 mei 2011

Kaart met een kroontje



Eén van mijn scrapvriendinnen was pas jarig. Omdat ik vanavond niet naar haar verjaardag kan, zijn we gisteravond wat gaan drinken op de markt in Valkenswaard. Het was super gezellig, maar wel laat (ahum, het was half 1).

Ik heb voor speciaal voor haar dit kaartje gemaakt, mèt Tim-techniek en natuurlijk mèt een kroontje.

donderdag 26 mei 2011

Kaart voor een kanjer



Eén van mijn cursisten voert een zware strijd, maar ze blijft er ongelofelijk stoer en sterk onder. Iedere keer als zij een chemo-behandeling moet ondergaan, zorg ik dat er een kaartje op haar deurmat ligt. Op deze manier wil ik haar laten weten dat ik aan haar denk en haar steun.

Het papier komt uit een cardkit, de stempel met de swirl is van Viva, de stempel met de tekst is van Marianne Design (beiden te bestellen bij De Hobbyzolder). Ik heb een paar weken geleden een cursus Tim Holtz-technieken gedaan en die kwam mooi van pas. Distress Inkt is wel hééél prettig om mee te werken.

Daarover gesproken: mijn site is weer online en geheel vernieuwd. Ik ben er zelf wel heel tevreden over.

vrijdag 20 mei 2011

Kaart voor Abraham



Deze kaart heb ik gemaakt voor de man van één van mijn beste vriendinnen. Hij is afgelopen december al 50 geworden, maar vierde het afgelopen zondag met een geweldig tuinfeest. Het was een beetje fris, maar zo gezellig. En toen we eenmaal de dansvloer ontdekt hadden, konden de vesten ook weer uit.

De kaart is gemaakt aan de hand van een voorbeeld uit de Cards Only met papier uit een cardkit.

maandag 2 mei 2011

Het heeft even geduurd...

maar dan heb je ook wat :) Het is heel stil geweest hier, dat besef ik goed, maar ik heb niet stil gezeten, hoor.


Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van de cardkit van Scrapfever. Hij is voor een medecursist van de zwangerschapsgym, van 17 jaar geleden, dat dan weer wel. We hebben met z'n vieren nog steeds een heel leuk contact en doen regelmatig (eigenlijk te weinig) iets leuks. Binnenkort wordt één van de meiden 50 en daar hoort natuurlijk een mooie kaart bij.